DECS media

graphic design | video | website | 3d animation

×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 65

Vizualizari arhitecturale 3D

Simulare 3d a unui spatiu interior. Clientul a dorit o simulare grafica si dimensionala aunui spatiu public in vederea obtineriia vizului de modificare a designului interior (cerut de proprietarul spatiului). S-a dorit o integrare atat dimensionala cat si cromatica in mediul existent. Proiectul a implicat, pe langa spatiul interior, si modelarea 3d a scaunelor, meselor si canapelelor.
Proiectul a constat in modelarea 3d, atat exterior cat si interior, a trei modele de casa si ambientarea conform planului arhitectural. Rezultatele acestui proces au fost folosite pentru productia unei reclame tv, prezentarea pe pagina web, productia de flayere, mape si alte materiale promotionale.
Cerinta a fost de vizualizare 3d a unei fantani arteziene. S-a dorit atat o modelare 3d a constructiei cat si jocul jeturilor de apa. A fost nevoie de simulare video pe timp de zi si pe timp de noapte pentru a observa efectul spoturilor de lumina.
Proiectul a constat in modelarea si vizualizarea 3d, interior si exterior, a celor 4 modele de case. Rezultatele, cadre fixe si simulari video, au fost inglobate intro prezentare interactiva pe DVD.