DECS media

graphic design | video | website | 3d animation

×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 65

Reclame video

Reclama tv pentru client din domeniul panificatiei.
Reclama tv la Bijuteria Teilor. Aceasta reclama este facuta din cadre fixe (fotografii) care au fost "sparte" pentru a simula senzatia de spatialitate 3d. Si pe langa acest proces a trebuit refacuta cromatica reala pentru ca sursele foto au fost alb-negru.
Reclama la Bijuteria Janine. Integrare video si grafica 3d. La cerere s-a modelat si animat un inel cu forma de floare.
Cerinta a fost de realizare a unui spot video pentru a fi difuzat in perioada Sarbatorilor de Pasti. La filmarea bruta (facuta cu o camera in pozitei fixa si miscand doar suportul produselor) s-au aplicat diverse filtre si efecte video "in ton" cu spiritul sarbatorilor.
Productie reclama tv si DVD de prezentare pentru firma Building Astrom, cu ocazia implinirii a 10 ani de activitate. Pentru realizarea reclamei am folosit un program de grafica 3d atat pentru creearea graficii cat si pentru randare cu effecte de regflexie si refractie. Efectele finale si sunetul au fost adaugate ulterior in programul de compozitie video
Proiectul a constat in realizarea unui spot video care sa "uremeze" linia grafica a intro-ului din pagina web a firmei Direct www.direct.com.ro
Reclama realizata exclusiv in grafica 3d care este produsa pentru o firma care are ca servicii - instalatii gaz, centrale termice, tamplarie pvc, amenajari interioare si aer conditionat.
Scopul reclamei a fost exemplificarea si promovarea avantajelor caselor din lemn fata de cele construite in sistem clasic. A fost reprodusa si animata structura specifica in grafica 3d.
Reclama trebuia sa fie foarte directa si cu mesaj clar. Astfel s-a ajuns la varianta cu prezentarea 3d. Reclama se adreseaza si pietei locale de aceea s-a modelat 3d si modelul Logan de la Dacia.
Reclama este una generala, cu specificatii legate de gama de iarna pentru anvelopele Matador si a implicat modelarea 3d a unui profil de iarna.
Spotul video s-a realizat cu scopul promovarii anvelopelor de vara Matador. Pentru aceasta s-a produs si un model 3d.
Spotul tv promoveaza serviciul de productie termopan. Obiectivul reclamei a fost sa arate cat mai clar gradul de tehnologizare si calitate al produselor firmei.
Reclama este realizata folosind pentru filmare - camera video HD si macara. Aceasta tehnica, desi costisitoare, are rezultate deosebite din punct de vedere estetic si calitativ.